‘Achter de schermen’-vlog!

Ooit had ik na een FC3-les een gesprek met een paar studenten over wat ik had gedaan voordat ik docent werd. Een van de studenten vroeg zich op een gegeven moment af: “Maar u kunt toch zoveel meer!”

Beste studenten: Wij doen ook zoveel meer! Ja, lesgeven is wel de belangrijkste component, maar naast lesgeven en toetsen nakijken doen we echt vanalles! Vandaar dat ik al een paar ‘Achter de schermen’- blogs heb geschreven (over de TEG  en het rooster) Maar misschien moet ik het ook gewoon eens laten zien. Ik heb de afgelopen weken mijn collega’s hier en daar gefilmd en hier is het eindresultaat: mijn allereerste ‘Achter de schermen’- vlog! Het is niet fancy, met wat onscherpe beelden en er zit een fout (maar gratis!) synthesizer deuntje onder. Misschien is een docent die vlogt wel net zoiets als je vader die op je eindexamenfeestje mee gaat dansen, maar hier komt-ie:

 

 


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s