Achter de schermen in tijden van Corona

Hierbij een achter de schermen-vlog vanuit mijn zolderkamer. Gewoon spontaan opgenomen. Ik ben geen professionele vlogger, dat ga ik ook nooit worden, dus vergeef me deze amateuristische video. Ik moet toch wat doen omdat ik jullie, mijn studenten en collega’s, nu niet in de gangen van HL7 tegenkom:


Ik zal kijken of ik komende dagen wat updates aan deze blog kan toevoegen met voorbeelden waar we mee bezig zijn.

Update Week 2 dag 1:

Update week 3:

Deze week hebben we met de docenten een videoboodschap gemaakt voor onze studenten.

Photo by CDC on Unsplashhttps://youtu.be/xSLjhSlqFpg


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s