Klaar voor de start!

Het zindert in de gangen. Het gonst weer in de lokalen.

Eerstejaars die vragend om zich heen kijken waar toch hun lokaal is. Die de bordjes niet snappen en pas na omzwervingen door het hele gebouw op de plek van bestemming aankomen. (Wees gerust, ik snap de bewegwijzering ook nog steeds niet, maar straks weet je blind 1.063 te vinden.) Tweedejaars die blij zijn dat hun BSA binnen is en die relaxt uitkijken wat jaar twee gaat brengen. Derdejaars die of aan hun zelfgekozen minor beginnen, of nu managementteams aan het vormen zijn voor hun internetapotheek. En niet te vergeten de vierdejaars, dat wil zeggen… de vierdejaars die al dan niet gespannen beginnen aan hun afstudeeronderzoek. De studenten die nu op Stage3 zijn leven zich in het werkveld al uit op hun projectplan.

Heidelberglaan 7 heeft tijdens de zomer een opknapbeurt gehad in het thema ‘vilt’ en ‘groen’. Trendy lampen in de hal, vilten schermen met bladmotief tussen flexplekken. Het is er ineens een stuk gezelliger op geworden. Zelfs de kale hal heeft bomen gekregen om al die hard werkende hersenen van zuurstof te voorzien. En voor die hersenen die even tot rust moeten komen is er een tafelvoetbalspel neergezet.

En de docenten… Wij staan ook in de startblokken. De nieuwe stilteruimtes zijn aan ons niet besteed, want wij gonzen als bezige bijen rond op de Heidelberglaan. Staat het eerste materiaal op sharepoint? Nieuwe deeltijdcursussen af? Check! Roosters gecontroleerd? Check! (…alleen nog de fouten laten herstellen.) Laatste overleg voordat de cursus start? Check!

Laat dat studiejaar maar komen, want we hebben er zin in. Fijn, we zijn weer begonnen!


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s